Nog niet iedereen is overtuigd bij Vlijmen

VLIJMEN – Volgend seizoen zou Vlijmense Boys deze succesvolle jaargang zomaar eens een vervolg kunnen geven. De verrassende nummer 2 van de 3e klasse C lijkt de sterk presterende selectie immers grotendeels bij elkaar te houden. Maar niet iedereen is overtuigd. 073voetbal.nl sprak kort met Yvo van Engelen (foto) en Wesley Paijmans over hun toekomstplannen.

Paijmans (36) is duidelijk: hij voetbalt ook volgend seizoen nog gewoon bij Vlijmense Boys. Blessureleed hield hem lange tijd aan de kant, maar dit seizoen was hij weer helemaal fit en dus denkt hij nog niet aan stoppen. Nu althans nog niet. “Ik ga nog een jaar door, wil het mooi afsluiten bij Vlijmen. En ik wil de derby’s tegen Haarsteeg, Nieuwkuijk en RKDVC blijven spelen. Dat is het mooiste wat er is, altijd druk.”

Volgens de controlerende middenvelder blijft Vlijmense Boys een heel eind compleet in het nieuwe seizoen. “Alleen Yvo twijfelt of ie nog een jaar doorgaat”, zegt Paijmans, en dat wordt bevestigd door Van Engelen (35). De aanvoerder heeft het nog in overweging, maar gaat hoogstwaarschijnlijk stoppen. “Gewoon, omdat mijn gevoel dat aangeeft. Door het hele Corona-gebeuren ontstond er wat twijfel, maar ik verwacht dat ik bij mijn standpunt blijf. Of het moet wel heel erg gaan kriebelen”, houdt hij de deur toch nog op een kier.

Foto: Edwin Beekmans

Geef een antwoord