Stephan Netten nieuwe aanwinst CHC

DEN BOSCH – In de zoektocht naar een ervaren centrale verdediger is CHC terecht gekomen bij Stephan Netten. De 33-jarige Bosschenaar was even weg uit onze regio, maar speelt komend seizoen weer in zijn eigen stad. In het wit en zwart van de club uit West. “Ze waren op zoek naar een speler voor achterin, met ervaring en vooral voor in de coaching.”

Na het korte avontuur bij The White Boys was het voor Netten tijd voor een nieuwe vereniging. De keuze is gevallen op CHC. “Toch wel een club met ambitie”, zo vindt de verdediger. “Ik was er vorig jaar ook al op gesprek geweest, dus dat gaf al een goed gevoel dat ze weer de moeite namen. Daar komt bij dat ik veel contact heb met Younes Hadouir en op een enkeling na iedereen ken in dat team. Voetballend gezien is het ook, samen met Real Lunet, veruit het leukste team van Den Bosch en omstreken.”

Netten, die jarenlang de kleuren van BVV verdedigde, vindt zijn nieuwe thuisbasis ideaal. “Ik had geen behoefte meer aan een club ver weg. Daar ben ik wel klaar mee. Ik heb het super naar mijn zin gehad in Waspik en heb er weer nieuwe vrienden bij gekregen, maar je moet toch best wat meer tijd vrij maken met zo’n reisafstand. Een club binnen Den Bosch is fijner. Zeker aangezien ik samen met mijn beste vriend twee bedrijven heb, waar we steeds drukker mee zijn. En ik ben een maand geleden weer vader geworden van een tweede zoontje, Damine. Er komen dus drukke jaren aan voor mij.”

Van waarde
Binnen de sterke selectie van de derdeklasser (die hoopt op alsnog een promotie) denkt Netten zijn plekje wel te vinden. “Ze waren op zoek naar een speler voor achterin, met ervaring en vooral voor in de coaching. Ik denk persoonlijk dat ik hier wel van waarde in kan zijn. Met de positieve verhalen van Younes erbij, was de keuze voor CHC dus snel gemaakt.”

Binnenkort kijkt Netten op onze website terug op zijn heftige periode bij The White Boys.

Foto: sportfotobrabant.nl

Geef een reactie