SCG rondt selectie met twee nieuwkomers af

SINT MICHIELSGESTEL – Met het binnenhengelen van een nieuwe keeper én een verdediger heeft SCG’18 de selectie voor het nieuwe seizoen compleet. De derdeklasser neemt komende zomer noodgedwongen afscheid van meer dan een handvol spelers, maar presenteerde ook een aantal nieuwe gezichten. De laatste twee maken de nieuwe groep rond.

Zie ook: Twee broodnodige versterkingen voor SCG’18 (29-04-’20)

Van het tweede elftal van TOP komt Jordi van Grinsven over. Via zijn in Sin Michielsgestel wonende vriendin is de verdediger bevriend met spelers uit de selectie van SCG. Hij twijfelde al een aantal jaar over een mogelijke overstap. Verder vult Dennis Schoenmaker het ontstane keepersvacuüm in. De doelman komt over van RKSV Schijndel, waar hij dit seizoen het doel van het eerste elftal om en om verdedigde met Roy Schouten. Hij mag in Sint Michielsgestel met Jorg de Laat, die overkomt vanuit de JO19, gaan strijden om de vaste plek onder de lat.

Geef een reactie