Na Alp ook Moes terug bij Zwaluw VFC

VUGHT – Een van de clubs waar komend seizoen in de 3e klasse C zeker rekening mee gehouden moet worden, is Zwaluw VFC. De Vughtse derdeklasser beschikte al over een selectie waarmee het het iedere tegenstander lastig kon maken. Aan die groep wordt deze zomer nog eens een tweetal versterkingen toegevoegd.

Na omzwervingen bij buurman Real Lunet en, afgelopen seizoen, de amateurtak van PSV, keert Mehmet Alp terug op het Zwaluwnest. Datzelfde geldt voor Steffan Moes, die voorgaande seizoenen zijn voetbalgeluk zocht bij SVSSS, FC Tilburg en Real Lunet.

“Of het een team wordt is natuurlijk altijd afwachten”, reageert assistent-trainer en voormalig eerste elftalspeler Gilles van Oers. “Maar als CHC – die veruit de sterkste ploeg hebben – promoveert, denk ik dat we volgend seizoen een goede kans maken. Zolang we niet te veel blessures krijgen, kunnen we een aardig team op de been brengen. We hebben een jonge selectie. De afgelopen twee jaar zijn er wat talentjes uit de jeugd bij ons aangesloten. John (Laponder, red.) heeft in ieder geval genoeg opties.”

Geef een reactie