Oude jeugdspeler terug onder lat bij CHC

DEN BOSCH – Recep Uluman verlaat Real Lunet en gaat komend seizoen keepen bij CHC. De 24-jarige Bosschenaar, die zijn grootste successen kende in het shirt van FC Engelen, gaat bij zijn nieuwe club (waar hij als jeugdspeler startte met voetballen) de concurrentie aan met Michael van Rijn. Die was afgelopen seizoen de eerste keus onder de lat.

Uluman kijkt er naar uit om weer aan de slag te gaan, zo vertelt hij aan 073voetbal: “Ik heb het voetbal gemist. Nu het een tijdje stop stond, ben ik er pas echt achter gekomen hoe graag ik het doe.” De doelman keepte drie seizoenen bij FC Engelen en sloot vorig jaar aan bij Real Lunet voor ‘een stap hogerop’. “Daar had ik in het begin een lastige periode, maar ik pakte het al snel goed op. We stonden onderaan, maar dat ging de laatste weken zeker beter. We klommen, als ik het me nog goed kan herinneren, naar plaats 7 of 8. Maar toen kwam Corona er tussen en natuurlijk gaat gezondheid boven voetbal. Het seizoen werd er wel op een vervelende manier door afgesloten.”

Inmiddels is Uluman gefocust op een nieuwe start bij zijn eerste club. “Daar kijk ik met vier ogen naar uit. Het is bijzonder om weer terug te gaan naar CHC, waar ik ooit ben begonnen met voetballen. Hopelijk kunnen we in de 2e klasse gaan spelen, dat zou nog mooier zijn.”

Geef een reactie