Toch promotie naar 2e klasse voor CHC

DEN BOSCH – Grote blijdschap op sportpark De Schutskamp. Net als bij verschillende andere derdeklassers is namelijk ook bij CHC inmiddels het nieuws doorgekomen dat de club volgend seizoen in de 2e klasse mag uitkomen. Hoofdtrainer Fatah Hadouir reageert opgelucht: “Dit is voor ons de motivatie die we nodig hebben.”

Vandaag belde de KNVB de clubs van wie hun aangevraagde promotie wordt gehonoreerd om de goede boodschap door te geven. Ook bij CHC werd daar verheugd op gereageerd. “Ik ben zeker enorm opgelucht”, reageert Hadouir. “Hier hadden we niet op gerekend, maar natuurlijk wel op gehoopt. We hebben nu weer een doel om naartoe te werken. 3e klasse was voor ons hetzelfde geweest als een klas weer overdoen. Dat motiveert niet echt.”

Met Stephan Netten (The White Boys), Wesley Meeuwsen (SteDoCo) en doelman Recep Uluman, die over komt van Real Lunet, krijgt de toch al sterke ploeg van CHC deze zomer een kwaliteitsinjectie. Op de vraag of de 2e klasse het niveau is dat zijn team ‘makkelijk’ aan moet kunnen, moet Hadouir echter lachen. “Met de mond wel”, zegt hij. “Voetballend ook. Maar we zullen ons ook op een ander, tactisch vlak moeten verbeteren.”

Geef een reactie