073voetbal in een volledig nieuw jasje

DEN BOSCH – De dagelijkse bezoeker ziet het meteen; 073voetbal.nl is in een nieuw jasje gestoken! Met een frisse vormgeving en een eigentijdse lay-out zijn wij helemaal klaar voor de toekomst.

Al vanaf 2013 berichten we op ons platform over het regionale voetbal. Eerlijk is eerlijk, na al die jaren werd het wel eens tijd om de ‘huis-tuin-en-keuken-site’, waarmee het ooit allemaal vrij klein en vrijblijvend startte, een grondige facelift te geven. Met dank aan De Bekker Design beschikt de website vanaf vandaag over een eigen logo. Dankzij een nieuw ‘thema’ en een flinke lik digitale verf heeft de website een compleet ander uiterlijk gekregen. Ook voor de mobiele bezoeker, die tegenwoordig in de meerderheid is, is het met dit ‘responsive design’ een flinke sprong vooruit.

Maar ondanks – of juist dankzij – de vernieuwingen gaan we gewoon op de bekende, succesvolle manier door. Met dagelijks nieuwe artikelen, verrassende interviews, onze vaste rubrieken, interessante achtergrondverhalen en altijd het laatste nieuws. Gewoon zoals de duizenden liefhebbers die dagelijks langskomen gewend zijn dus. Om die continuïteit te waarborgen, zijn we onze partners zeer dankbaar. Ook adverteren op 073voetbal? Dat zou zeer welkom zijn! Meld je bij interesse geheel vrijblijvend via e-mail.

Geef een antwoord