Klassenindeling clubs uit 073-gebied

DEN BOSCH – De redactie achter deze website kan de klassenindeling van de clubs uit ons volggebied inmiddels wel dromen. Maar we kunnen ons voorstellen dat dat lang niet voor iedere bezoeker geldt. Het leek ons daarom wel aardig om in een overzicht duidelijk te maken wie komend seizoen op welk niveau actief is.

Vorige week liet de KNVB verschillende clubs, waaronder CHC en Alem, weten dat de aangevraagde promotie is gehonoreerd. Zij mogen het een klasse hoger gaan proberen, omdat meerdere verenigingen zijn opgeheven, samengevoegd, op zaterdag zijn gaan voetballen en/of de beloftenteams uit de derde divisies zijn geschrapt. Daardoor moest naar boven doorgeschoven worden.

De exacte competitie-indelingen worden op vrijdag 10 juli bekendgemaakt.

Keuken Kampioen Divisie
FC Den Bosch

Hoofdklasse Zondag
OJC Rosmalen

Zaterdag 1e klasse
Nivo Sparta

Zondag 1e klasse
Nemelaer

Zondag 2e klasse
CHC
Emplina
EVVC
Helvoirt
Real Lunet

Zaterdag 3e klasse
BLC

Zondag 3e klasse
Avanti’31
BMC
BVV
Den Dungen
DSC
FC Engelen
Haarsteeg
Nieuwkuijk
ODC
RKDVC
SCG’18
Schijndel
TGG
Vlijmense Boys
Zwaluw VFC

Zaterdag 4e klasse
OSC’45

Zondag 4e klasse
Boxtel
Jan van Arckel
Maliskamp
Nulandia
RKKSV
Wilhelmina

Zondag 5e klasse
RKVSC

Foto: Gerald van Zanten

Geef een antwoord