Kay Huijgens naar Roda Boys

DEN BOSCH – Kay Huijgens is de volgende 073-speler die zijn heil gaat zoeken op zaterdag. Hij vertoont zijn kunsten komend seizoen bij zaterdag tweedeklasser Roda Boys/Bommelerwaard. De 23-jarige aanvaller speelde dit seizoen bij OJC Rosmalen, waar hij zijn opleiding genoot, maar kwam voor komend jaar niet meer in de plannen van de technische staf voor.

Huijgens begon er als minispeler en brak vijf jaar geleden, al op jonge leeftijd, door bij OJC. Daarna voetbalde hij bij TEC, Achilles Veen, Jong RKC en Real Lunet. De Bosschenaar keerde vorige zomer terug naar Rosmalen. Daar baarde hij opzien door vier keer te scoren in de met 6-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Nuenen, maar verder kende Huijgens een ongelukkig seizoen, waarin het aantal speelminuten beperkt bleef.

Foto: Peter van Gogh

Geef een reactie