Elf vragen aan… Sven de Kinderen

Naam: Sven de Kinderen.
Geboren: 17 februari 1993 te Vinkel.
Club(s): Vanaf de F-jes ben ik al actief bij EVVC en dat zal ook zo blijven.
Positie: Verdedigende middenvelder.
Dagelijks leven: Sinds kort woon ik samen met mijn vriendin Anouk in Vinkel. Daarnaast ben ik als assistent-accountant werkzaam bij OOvB Adviseurs en Accountants. In mijn vrije tijd train ik vaak op vrije trappen in mijn achtertuintje.

 1. Sterkste/zwakste punt: Mijn sterkste punten zijn mijn omschakeling en loopvermogen. Daarentegen is mijn linkerbeen niet best, afstandschoten zijn lastig en ik mag mezelf meer in het spel laten gelden.
 2. Kunst- of natuurgras: Bij EVVC spelen we gelukkig op natuurgras. Er gaat niets boven een natte grasmat. Daarnaast hebben we sinds afgelopen seizoen een kunstgrasveld ter beschikking. Dat is voor de trainingen in de wintermaanden wel fijn.
 3. Kleur voetbalschoenen: Al jaren speel ik op zwarte Copa Mundials van Adidas.
 4. Mooiste tenue en sportpark: Het is elke keer weer een genot om de groen-witte tenues van EVVC aan te mogen trekken. Daarnaast vind ik het sportpark van SSS’18 uit Overloon wel mooi. Zelfs aan het einde van het seizoen ligt het hoofdveld daar als een biljartlaken uitgespreid voor de kantine.
 5. Mooiste voetbalmoment: We hebben een aantal vette wedstrijden mogen spelen. De promotiewedstrijd voor de 2e klasse tegen Mierlo-Hout is er bijvoorbeeld een om nooit te vergeten. Ver in blessuretijd werd door ons een verlenging afgedwongen, om het vervolgens in de blessuretijd in ons voordeel te beslissen. Daarnaast waren de wedstrijden in de nacompetitie voor lijfsbehoud ook bijzonder. Na een goede reeks wisten we in het finaleduel Volkel te verslaan. Als je in zulk soort wedstrijden nog een doelpuntje mag meepikken, dan is dat natuurlijk helemaal geweldig.
 6. Dieptepunt/grootste blunder: Dieptepunt is het overlijden van onze trainer John van Nielen. We hebben zowel als groep als als vereniging veel van John mogen leren.
  Mijn grootste blunder is dat ik voor onze eerste thuiswedstrijd van afgelopen seizoen netjes om 13.00 uur aanwezig was. Helaas was na de trainerswissel het aanvangstijdstip gewijzigd naar 12.30 uur haha.
 7. Opvallendste teamgenoot: Bert Haerkens is wel een alleskunner. Hij kan als verdediger uit de voeten en staat daarnaast ook als bonkige spits zijn mannetje. Afgelopen seizoen heeft hij dan ook een paar belangrijke doelpunten voor ons gemaakt.
 8. Voetbalhumor: Voor de training of wedstrijd op het veld een beetje pielen en de bal hoog in de lucht naar de (keepers)trainer gooien. Op het moment dat zijn aandacht uit gaat naar de bal in de lucht staan enkele teamgenoten klaar om een bal op de trainer af te vuren. Daarnaast is het ook wel leuk om een vettig smeerseltje uit de kleedkamer aan de onderkant van de klink te smeren.
 9. Wat wil je nog bereiken: Op dit moment staat de teller van het aantal competitieve wedstrijden op 220. Het zou mooi zijn om in elk geval de grens van 300 te passeren.
  Buiten het voetbal kan ik een pilsje drinken met vrienden en leuke dingen ondernemen met mijn vriendin wel waarderen. Hopelijk mogen we dit lange tijd en in goede gezondheid voortzetten.
 10. Beste speler uit de regio: Volgens mij is hij al vaker genoemd, maar good-old Bumke (Gerwin van den Boom) is wel een echte klasbak. Helaas zit het hem de afgelopen jaren fysiek niet mee, maar met een beetje mazzel kan ie nog verschillende jaren met ons mee.
 11. Opvallendste regioclub: Afgelopen seizoen heeft Berghem Sport het goed gedaan met uiteindelijk nog een promotie als gevolg. Verder waren de teams in de competitie ontzettend aan elkaar gewaagd. Hopelijk wordt het komend seizoen weer een leuke competitie waarbij de verschillen minimaal zijn.

Geef een antwoord