‘Zien wel of we er op achteruit gaan’

HEDEL – Met het wegvallen van twee belangrijke pionnen ziet het er naar uit dat Hedel aan het begin van het nieuwe seizoen een jasje uitdoet. Joep van der Heijden gaat terug naar CHC, terwijl Roy Netten nu toch echt een punt achter zijn carrière lijkt te zetten. “Maar we hebben ook nieuwe spelers, dus we zien het wel of we er op achteruit gaan”, reageert trainer Wilco van Houtum ogenschijnlijk gelaten.

Bart Janssen komt over van de JO19-1 van OJC Rosmalen en ook Guus van Bosbeek, die voorheen zijn doelpunten maakte voor RKVSC maar afgelopen seizoen nergens voetbalde, voegt zich bij de selectie van Van Houtum. Daarnaast komen Tim Heesakkers en doelman Stef de Graaf over vanuit de eigen jeugd. “Dat was het vooralsnog. Maar ik ben nog druk bezig om nog wat meer spelers binnen te halen”, aldus de Bossche oefenmeester. “Of we ook met deze groep voor de titel gaan? We proberen gewoon zo hoog mogelijk te eindigen, met hopelijk mooi voetbal.”

Foto: Frank van Engelen

Geef een reactie