Wie vertrekt er (last-minute) nog naar waar?

DEN BOSCH – De vrijwilligers die zich inzetten voor de ledenadministratie maken vandaag weer overuren. Het is immers de laatste dag van de overschrijvingstermijn. Bij verschillende clubs vinden daarop traditiegetrouw nog wisselingen plaats.

Er wordt nog snel even een extra keeper vastgelegd, de spits die de nieuwe selectie nog ontbeert wordt last-minute toch nog over de streep getrokken of de die middenvelder die vorig jaar kwam aanwaaien bedenkt het op het allerlaatste moment toch nog ‘voor de sportieve uitdaging’ elders te gaan proberen.

De jaarlijkse stoelendans is bijna ten einde, maar tot vannacht 23.59 uur is het voor spelers (in de A-categorie) nog mogelijk om van club te veranderen. Zijn er namen die in ons transferoverzicht ontbreken? Laat het ons weten!

Geef een antwoord