Verrassende naam op spelerslijst TGG

DEN BOSCH – De selectie van TGG beschikt komend seizoen wellicht over een verrassende speler. Brian van der Steen keert terug, voor Karan Sampat geldt hetzelfde, en daarnaast zijn Raymond Swiggers (de zwager van Bas van Zeelst, die over komt van het Helmondse RKPVV) en Brahim Bzami (CHC) de nieuwe gezichten binnen de groep. Maar er prijkt nog een vijfde nieuweling op de spelerslijst voor seizoen 2020-2021: Arda Havar.

“Het is nog wel onder voorbehoud”, zegt Ricardo Aguado erbij. “Arda aast nog altijd op een avontuur in het buitenland. Maar gaat dat niet door, dan speelt hij komend seizoen in groen-wit.” Het is ‘redelijk last minute’ gaan rollen, zo legt de trainer/coach uit. “Voor ons zou het een mooie versterking zijn. Arda speelde al tijdje niet meer bij Real Lunet, volgens mij. De exacte oorzaak weet ik niet. Maar bij ons is hij van harte welkom.”

Tegenover de komst van de nieuwe spelers zijn er ook een aantal vertrekkers. Marijn Kuijpers gaat terug naar Wilhelmina, Koen Beekwilder doet dat naar BVV en voor Leon van Gulik was de stap naar TGG geen succes. Hij voetbalt volgend seizoen weer bij OSC’45. Tot slot gaat Omar Kaddouri verder in een lager elftal. De rest van de spelersgroep blijft intact.

Foto: Gerald van Zanten

Geef een antwoord