Interessante data voor het nieuwe seizoen

DEN BOSCH – Gelukkig lijkt seizoen 2020-2021, ondanks alle hectiek van de afgelopen maanden, ‘gewoon’ te kunnen starten volgens de al in een veel eerder stadium gemaakte speeldagenkalender. De competities beginnen volgens de planning in het weekend van 19/20 september. De drie weekenden daarvoor staan in het teken van de beker, die dus starten op 29/30 augustus.

We hebben – voor de liefhebbers die echt niet kunnen wachten op de nieuwe voetbaljaargang – een aantal interessante data: de publicatie van de bekerindelingen (A-categorie) is gepland op 24 juli. Die van de B-categorie zijn op 7 augustus bekend. De competitie-indeling van de ‘niet-selectieteams’ (B-categorie) wordt tot slot op 21 augustus door de KNVB gepubliceerd.

Download via deze link de speeldagenkalender (PDF-bestand) van seizoen 2020-2021 voor de beide regio’s Zuid (I en II). Let op: bekijk altijd de kolommen ‘Schema 12’ (aangezien de meeste competities zijn opgemaakt voor 12 teams).

Geef een reactie