Elf vragen aan… Theo Beekmans

Naam: Theo Beekmans.
Geboren: 9 juli 1996 in ‘s-Hertogenbosch.
Club(s): Sinds vorig seizoen CHC. Daarnaast speel ik in de zaal bij DZV/Van de Biggelaar. Mijn vorige clubs zijn FC Engelen, RKJVV, BLC en BVV.
Positie: Linksback of linker centrale verdediger.
Dagelijks leven: Ik woon al heel mijn leven in Engelen en werk momenteel bij R2 Recycling in Zaltbommel, als commercieel binnendienst medewerker. Daarnaast doe ik nog een deeltijd studie Management Marketing.

 1. Sterkste/zwakste punt: Mijn sterkte punt is dat ik mijn tegenstander kan uitschakelen zodat hij nooit goed in de wedstrijd komt. Mijn zwakke punt is dat ik op voetballend gebied nog veel kan leren.
 2. Kunst- of natuurgras: Doe mij maar gras. Niks is leuker dan een vers gemaaid veld op te stappen. Voetballen hoor je ook te doen op een grasveld.
 3. Kleur voetbalschoenen: Zwart, omdat ik dat het mooiste vind.
 4. Mooiste tenue en sportpark: Het nieuwe thuistenue van CHC. En het mooiste sportpark in de regio vind ik dat van FC Engelen. Omdat de kleedkamers ook onder de grond zitten en je zo het veld mooi kan betreden.
 5. Mooiste voetbalmoment: Op het veld kampioen worden met de B1 bij FC Engelen. Ik was dat seizoen spits en mocht in de kampioenswedstrijd ook nog het enige doelpunt maken.
 6. Dieptepunt/grootste blunder: Dat was toch wel het degraderen met BVV uit de 2e klasse. Met de kwaliteit van de spelers die wij hadden, was dat onnodig. En zeker met de laatste wedstrijd tegen Empel. Die moesten wij winnen, maar gaven we vervolgens weg in de laatste minuten. En toen degradeerden we via de nacompetitie.
 7. Opvallendste teamgenoot: Dat was, bij RKJVV, Jules (Antonis, red.). Die kwam dronken uit de stad terug voor de wedstrijd. Hij sliep de eerste helft in de kleedkamer op een tafel, werd wakker gemaakt in de rust, viel de tweede helft in en maakte ook nog de gelijkmaker.
 8. Voetbalhumor: Bij FC Engelen 1, toen Hennie van Ooijen nog trainer was, speelden wij voor promotie naar de 3e klasse tegen Taxandria. Hij had op een bierviltje net een speech geschreven. Over zijn verleden en hoe hij dit aanpakte. Het zette ons er mee scherp, maar het was ook leuk, omdat hij het net twee minuten van tevoren daarop had geschreven.
 9. Wat wil je nog bereiken: Dat ik volgend jaar mijn school heb afgerond. In het veld wil ik graag het hoogst haalbare halen. Mooi dat we met CHC zijn doorgegroeid naar de 2e klasse.
 10. Beste speler uit de regio: Younes Hadouir. Ik speel momenteel met hem op het veld en hij kan een wedstrijd bepalen door een actie of pass. Ook heb ik met hem samen gespeeld in de zaal. Daar zie je pas echt wat voor klasse hij heeft aan de bal.
 11. Opvallendste regioclub: Ik vind het knap hoe OJC is geëindigd met eigen jeugd in de hoofdklasse.
Foto: André Nouwens

Geef een reactie