Elf vragen aan… Mouhsine Hamria

DEN BOSCH – Ook volgend seizoen verdedigt Mouhsine Hamria weer het oranje-wit van OSC’45. Dan op zaterdag, aangezien het vlaggenschip van de Orthense club voor het eerst niet meer op zondag gaat spelen.

Naam: Mouhsine Hamria.
Geboren: 2 januari 1988.
Club(s): CHC, RKJVV, Emplina en sinds afgelopen seizoen OSC’45.
Positie: Ik speel in de spits of op 10. Ik kan in principe overal in de aanval uit de voeten, maar op dit moment is qua conditie in de spits de handigste positie.
Dagelijks leven: Ik ben getrouwd en woon sinds een jaar in Rosmalen, maar ben eerlijk gezegd weer toe aan Den Bosch.

 1. Sterkste/zwakste punt: Sterkste punten zijn mijn techniek en passing. Ik ben waarschijnlijk wel de slechtste kopper van het team.
 2. Kunst- of natuurgras: Doe mij maar natuurgras. Kunstgras is af en toe wel fijn, maar haalt het niet bij voetballen op echt gras.
 3. Kleur voetbalschoenen: Momenteel heb ik felgele schoenen. Het liefst draag ik zwarte, maar die waren natuurlijk niet in de aanbieding.
 4. Mooiste tenue en sportpark: Real Lunet heeft altijd wel goede tenues. Het mooiste sportpark vind ik dat van Engelen.
 5. Mooiste voetbalmoment: Ik heb ooit de Nijmegen Cup gewonnen.
 6. Dieptepunt/grootste blunder: Degraderen met RKJVV naar de 3e klasse.
 7. Opvallendste teamgenoot: Mohamed Hamria, mijn oudere broer. Die is op zijn 38e nog altijd topfit. Daar kan ik nog wat van leren.
 8. Voetbalhumor: Kan zo 1, 2, 3 niets bedenken.
 9. Wat wil je nog bereiken: Ik heb twee jaar niet tot bijna niet gevoetbald. Ik wil eerst fit worden en daarnaast heb ik het goed naar mijn zin bij OSC.
 10. Beste speler uit de regio: We houden het weer in de familie: Imad Hamria (aanvaller van Real Lunet, red.). Hij is de jongste thuis, maar ook de beste van de drie.
 11. Opvallendste regioclub: Ik vind momenteel geen enkele club er echt uit springen. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het wat minder meekrijg dan voorheen, omdat ik zelf een tijdje niet heb gevoetbald.
Foto: Jan Verhoeven

Geef een reactie