CHC gaat deze zomer gewoon door

DEN BOSCH – Bij de meeste clubs heerst momenteel serene rust. Na de versoepelingen werd overal nog even ouderwets getraind, maar de vakantieweken zijn nagenoeg overal heilig. Zo niet bij CHC. Daar gaat men onverminderd door met organiseren. Afgelopen zaterdag was er nog een 7 tegen 7-toernooi, volgende week volgt er een soortgelijke activiteit voor vrouwenteams.

Twaalf ploegen, met allerlei ludieke namen, voetbalden afgelopen weekend – op een zonovergoten dag – om de felbegeerde cup. Het winnende team – de Van Rijn Boys (foto), gevormd door veelal gevestigde namen uit het Bossche voetbalwereldje – was heer en meester. De zeer geslaagde voetbaldag smaakt voor CHC naar meer. Om die reden organiseert men op zaterdag 8 augustus opnieuw een 7 tegen 7-toernooi. Dan zijn niet de mannen, maar de vrouwenteams uit Den Bosch en omstreken welkom op sportpark De Schutskamp. Wederom met springkussen, dj en van alles om er een leuke dag van te maken. Deelname is mogelijk via opgave bij toernooien@svchc.nl.
.

Geef een reactie