Elf vragen aan… Karan Sampat

Naam: Richano Sampat (Junior), maar ze noemen me Karan.
Geboren: 15 augustus 1995 in Den Bosch.
Club(s): Mijn huidige club is TGG. Daar ben ik begonnen en al op 15-jarige leeftijd gedebuteerd in het eerste elftal. Een jaar later ging ik naar Vlijmense Boys, waar ik 6 jaar heb gespeeld. Daarna volgde een seizoen TGG, ik ben ook nog anderhalf jaar naar Wilhelmina gegaan, maar nu weer terug bij TGG.
Positie: Ik speel het liefst op 6, maar als centrale verdediger en rechtsback kan ik ook wel aardig uit de voeten.
Dagelijks leven: Ik woon al heel mijn leven in Den Bosch, op de Hambaken, en werk op het hoofdkantoor van Footlocker als ICT’er. Mijn hobby’s zijn shisha roken en chillen met vrienden.

 1. Sterkste/zwakste punt: Ik ben sterk in 1 tegen 1-duels en als verdediger is mijn opbouwend vermogen niet slecht. Mijn zwakke punt is het linker chocoladebeen.
 2. Kunst- of natuurgras: Kunstgras vind ik fijner voetballen. Bij natuurgras kan er regelmatig een polletje in het veld zitten.
 3. Kleur voetbalschoenen: Zwarte Copa’s.
 4. Mooiste tenue en sportpark: Het mooiste tenue is dat van TGG en het mooiste sportpark vind ik dat van Vlijmen. Omdat het hoofdveld midden in het complex ligt, met tribune, staantribunes en het ligt er altijd goed bij.
 5. Mooiste voetbalmoment: Mijn debuut in het eerste elftal van TGG. Ik was eigenlijk verdedigende middenvelder, maar mocht de laatste twintig minuten invallen als rechtsbuiten. We stonden met 1-2 achter en ik gaf een assist waardoor het 2-2 werd. Ik mocht blijven meetrainen en steeds vaker minuten maken en dat ging aardig goed.
 6. Dieptepunt/grootste blunder: Het afscheuren van mijn kruisbanden bij Vlijmense Boys.
 7. Opvallendste teamgenoot: Roy Netten. Een baas dat hij op zo’n leeftijd nog mensen neerhaalt zonder geblesseerd te raken. Dat vind ik echt top. Niemand wil tegen hem staan, want ze weten al wat er gaat gebeuren.
 8. Voetbalhumor: Als Coentje Burg boos wordt, naait ie minimaal 1 bal over het vangnet. Dat is wel echt lachen.
 9. Wat wil je nog bereiken: Door mijn afgescheurde kruisband, ben ik nooit echt meer honderd procent fit geweest. Ik heb altijd pijntjes. Eerst wil ik volledig fit worden en dan zien we wel waar het schip strandt.
 10. Beste speler uit de regio: Ik vind Coentje Burg, keeper van TGG, op dit moment de beste speler. Ik heb met en tegen hem gespeeld. Hij heeft een hele goede trap, techniek en hij kan zeker punten pakken voor het team als keeper zijnde. Ik snap ook niet dat zo’n keeper nooit benaderd wordt door clubs die wat hogerop spelen.
 11. Opvallendste regioclub: Dit seizoen is het lastig te zeggen in verband met Corona. Wat betreft TGG hoop ik op promotie naar de 2e klasse, daar hebben we zeker wel de spelers voor.

Geef een reactie