Geen GDS 073 Cup deze winter

DEN BOSCH – Het zal niemand verbazen dat ook de GDS 073 Cup dit jaar niet doorgaat. Het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor de regionale amateurvoetbalclubs zou traditioneel rondom de feestdagen plaatsvinden, maar de organisatie besloot al even geleden de stekker uit de editie van 2020 te trekken.

“Vanwege de coronasituatie zag het er vorige maand al naar uit dat het toernooi niet door kon gaan”, vertelt Dave Reeuwijk namens het organiserende comité. “Mocht het tegen het einde van het jaar alsnog toegestaan zijn, dan was het voor ons als organisatie niet te doen om alles op het laatste moment alsnog in gang te zetten.”

Zoals meerdere winterse zaaltoernooien buiten onze regio wordt ook de Bossche variant dus een jaar overgeslagen. “Natuurlijk balen we daar zelf flink van. We hadden het graag doorgezet. Maar we respecteren de overheidsregels, gezondheid voor de medemens is op dit moment het belangrijkst. Ik ga er vanuit dat we volgend jaar wel weer een GDS 073 Cup mogen gaan organiseren en hoop dan echt íedereen weer terug te zien op het toernooi”, aldus Reeuwijk.

Foto: Jan Forman

Geef een reactie