Geen twijfels bij Van Rijn en EVVC

VINKEL – Bijna nooit gebeurt er iets noemenswaardigs op sportpark De Zwaan. De thuisbasis van EVVC is normaal gesproken een baken van rust. Maar vandaag lijkt de tweedeklasser plotseling wel het middelpunt van de regionale voetbalwereld. Binnen enkele uren is dit al het derde artikel dat we plaatsen over een (voormalig) EVVC’er. Antwan van Rijn blijft namelijk langer aan als hoofdtrainer.

Van Rijn is bezig aan zijn tweede seizoen in Vinkelse dienst en staat ook in 2021-2022 aan het roer. “Door de voetballoze corona-periode is het best lastig om keuzes te maken, maar de verlenging van het contract was geen probleem”, vertelt Frans van Zoggel namens de commissie Voetbal binnen EVVC. “Er zijn nog voldoende uitdagingen om de samenwerking te verlengen. We staan straks aan het begin van een seizoen waar de nodige aanvullingen vanuit de jeugd worden verwacht. Een mooie taak om dit proces te begeleiden.”

Naast Van Rijn, die eerder trainer was bij Avesteyn en SDDL, blijven ook de trainer van EVVC 2 (Roel van der Heijden) en 3 (Jaap van Schaijk en Pim van der Doelen) in het nieuwe seizoen actief.

Foto: Henk van Esch

Geef een antwoord