KNVB: uiterlijk 9 februari een besluit

DEN BOSCH – De KNVB heeft het alsnog ‘uitspelen’ van de seniorencompetities nog niet opgegeven. Er zijn nog steeds twee scenario’s mogelijk, zo heeft de voetbalbond vandaag laten weten.

De eerste optie is de huidige competities opdelen in halve poules, waarbij er alsnog een hele competitie wordt gespeeld. Het alternatief is het uitspelen van alleen de eerste competitiehelft. ‘Ondanks de verlenging van de lockdown is het op dit moment nog te vroeg om een definitief besluit te nemen over een van deze scenario’s. Hoewel het er niet gemakkelijker op wordt, blijven beide scenario’s nog steeds realistisch en haalbaar’, aldus de KNVB.

Uiterlijk in de week van 9 februari zal een besluit worden genomen over de hervatting van de competities. Met de eerstvolgende persconferentie hoopt de voetbalbond van het kabinet meer duidelijkheid te krijgen over eventuele versoepelingen voor de sport.

Geef een antwoord