‘Lex van Dijk eerste nieuweling bij OJC’

ROSMALEN – De eerste nieuwe naam voor OJC Rosmalen lijkt Lex van Dijk te zijn. De 24-jarige verdediger anex middenvelder is volgens het Eindhovens Dagblad op weg van tweedeklasser sv Valkenswaard naar de Rosmalense hoofdklasser.

Van Dijk speelde vijf jaar in de jeugd van PSV, debuteerde daarna als 16-jarige bij zijn amateurclub RPC en belandde daarna via Jong FC Den Bosch, Jong Willem II en UNA afgelopen zomer bij Valkenswaard. Daar wilde hij samen met zijn oudere broer, met wie hij eerder in het eerste van RPC stond, gaan spelen. Na het huidige coronaseizoen lijkt Van Dijk echter alweer te vertrekken. Hij zou voor 90 procent rond zijn met OJC.

Zijn beoogde nieuwe club bevestigt dat de transfer nog niet beklonken is, maar de kans groot is dat van Dijk volgend seizoen in Rosmalen voetbalt. Zoals OJC vorige week al bekendmaakte, is de verwachting dat de eerste spelers die de selectie voor volgend seizoen moeten gaan vormen begin april gepresenteerd kunnen worden.

Geef een antwoord