Prachtige nieuwbouwplannen (animatie)

VUGHT – Bij Zwaluw VFC wordt al een hele poos gesproken over flinke vernieuwing van de accommodatie. Het huidige clubgebouw en bijbehorende kleedkamers waren bij de ontwikkeling in het begin van de jaren 90 nog uiterst modern, maar zijn inmiddels niet meer van deze tijd. De eerste beelden van het mogelijke nieuwe ‘Zwaluwnest’ zijn inmiddels gepubliceerd.

Het ontwerp is nog niet honderd procent definitief, maar geeft wel een zeer realistisch beeld van het nieuwe onderkomen. De huidige kantine en kleedkamers zullen verdwijnen en de tribune maakt plaats voor een volledig nieuw complex. De kleedkamers en materiaalopslag zijn daarin half ingegraven, de kantine kijkt uit op het hoofdveld en het terras geeft zelfs uitzicht over meerdere velden.

In onderstaande animatie wordt weergegeven hoe de Zwaluw-accommodatie er in de toekomst in grote lijnen uit moet komen te zien.

Geef een antwoord