Regionale topscorer lijkt bekend

DEN BOSCH – Na een knotsgek gelijkspel tegen Go Ahead Eagles lijkt de winnaar van de regionale topscorerstitel van 2020-2021 inmiddels wel duidelijk. Jizz Hornkamp heeft 12 streepjes achter zijn naam staan en gaat dit seizoen door niemand meer worden ingehaald. De amateurvoetballers maken dit jaar sowieso geen kans en van zijn ploeggenoten heeft de aanvalsleider van FC Den Bosch ook niet al te veel concurrentie te duchten.

Er was maandagavond spektakel in stadion De Vliert. Den Bosch stond met 0-2 achter bij rust, maar na een eigen doelpunt schoot Hornkamp in de slotminuut – met zijn tweede benutte penalty – de 3-2 op het scorebord. In de extra tijd werd Jorn van Hedel echter alsnog de schlemiel, door de bal ongelukkig achter zijn eigen doelman te koppen.

Pleister
Met het puntje schiet FC Den Bosch weinig op. De rode lantaarn heeft het (na de zege van concurrent FC Dordrecht) nog vaster in handen. Maar het persoonlijke succesje zal voor Hornkamp toch een pleister op de wonde zijn. De spits heeft zijn productie tot een respectabel aantal weten op te krikken. Of hij ooit van onze regionale topscorerslijst heeft gehoord, is maar de vraag. Maar dat hij hem gaat winnen, dat is zo goed als zeker.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 31-3
Jizz Hornkamp FC Den Bosch 12 + 4
Martin de Laat Zwaluw VFC 6
Romano Postema FC Den Bosch 5 + 3
Paco van Moorsel FC Den Bosch 4 + 1
Ryan Trotman FC Den Bosch 4 + 1
Jimmy Floor Hedel 4
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 4
Sjors van Zoggel RKKSV 4
Jon Amoh Wilhelmina 4

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2020-2021.

Geef een antwoord