Tom Wijkmans keert terug bij OJC

ROSMALEN – Na een uitstapje van twee jaar bij Dongen keert Tom Wijkmans komende zomer weer terug bij OJC Rosmalen. De 26-jarige middenvelder gaf bij zijn vertrek aan dat hij ‘gewoon weer ergens fris opnieuw wilde beginnen’. Bij de derde divisionist was hij basisspeler, maar viel een groot deel van zijn verblijf in het water vanwege de coronamaatregelen.

Naast de terugkeer van Wijkmans komt Lex van Dijk (Valkenswaard) naar OJC en vorige week werd bekend dat ook voormalig prof Kevin Brands aansluit bij de Rosmalense hoofdklasser. Daarnaast gaat ook Saad Laazizi bij OJC voetballen. De 22-jarige buitenspeler uit Eindhoven komt over van De Treffers. Hij begon bij Wodan en probeerde het eerder onder meer bij de beloften van Lommel SK, Fortuna Sittard en FC Den Bosch, waar hij samen speelde met enkele huidige spelers van OJC.

OJC Rosmalen kent een vijftal vertrekkers, maar houdt ook een groot deel van de bestaande groep bij elkaar. Een dezer dagen presenteert het de selectie voor het nieuwe seizoen.

Geef een antwoord