CHC haalt verdediger op bij OJC

DEN BOSCH – Na Renzo Pereira vertrekt opnieuw een speler van OJC Rosmalen naar CHC. Het is Jean-Claude van Aanholt (21), die bij de hoofdklasser niet meer in de toekomstplannen voor kwam. De rechtervleugelverdediger ziet het als een tijdelijke stap terug, zo laat hij aan 073voetbal weten.

“Ik wil gewoon een stapje lager gaan voetballen, om mezelf te focussen op school”, legt Van Aanholt, voormalig jeugdspeler van Vitesse en FC Den Bosch, uit. “Ik volg de opleiding Sociaal werker op het Summa College in Eindhoven. Die duurt nog een jaar. Daarna gaat de focus weer volledig op voetbal en wil ik het weer hogerop proberen.”

Nieuwe spits
Naast de komst van Van Aanholt versterkt CHC zich ook met aanvaller Charif Chahid. Die Tilburger – te zien op onderstaande foto – komt over van zaterdag eersteklasser GRC’14, waar hij dit seizoen voor het eerst speelde. Voorheen voetbalde Chahid onder meer bij Brabantia, het Belgische KFC Meerle en in de jeugd van Willem II.

Geef een reactie