Schijndel verwelkomt keeper FC Den Bosch

SCHIJNDEL – Bij RKSV Schijndel zijn er momenteel weinig ontwikkelingen omtrent nieuwe spelers voor het eerste elftal. De selectie blijft grotendeels intact en op de lijst voor volgend seizoen prijkt slechts één nieuwe naam. Doelman Jarne Gordijn (18) komt terug en sluit aan bij de groep van trainer Henry van Alebeek.

Gordijn was al vroeg een talent en verliet Schijndel op jonge leeftijd voor de gezamenlijke jeugdopleiding van Willem II en RKC. De laatste jaren keepte hij bij FC Den Bosch, dit seizoen in het O18-team. Hij mocht blijven, maar kiest voor een stap terug. Terug naar de club uit zijn woonplaats. “Bij O21 zou ik bijna geen speeltijd meer krijgen. Daar had ik geen zin in. Ik heb altijd gezegd dat ik wedstrijden wil spelen. Dat hoop ik bij Schijndel te gaan doen.”

In de kijker
De derdeklasser beschikte dit seizoen, na het vertrek van Dennis Schoenmaker naar SCG’18, met Roy Schouten eigenlijk over maar één keeper. Aangezien die al het hele seizoen geblesseerd is, kwam de coronastop voor RKSSV Schijndel niet heel slecht uit. Komend seizoen gaat Gordijn voor de vaste plek onder de lat. “Ik hoop dat ik me hier kan laten zien. Het zou mooi zijn als ik mezelf nog in de kijker speel voor andere clubs, maar op dit moment wil ik zeker ook plezier maken bij Schijndel”, zegt hij tegen 073voetbal.

Geef een antwoord