Nodige bekenden duiken op bij RKVSC

VELDDRIEL – RKVSC heeft de nieuwelingen voor het komende seizoen bekendgemaakt. Aanstaande hoofdtrainer Marco van Loon heeft acht spelers zover gekregen om zich aan te sluiten bij de selectie van de vijfdeklasser. Onder hen verschillende bekende namen uit het Bossche voetbalwereldje.

Jimmy Floor (foto, 30) en Younesse Bouchti (35), die eerder onder Van Loon speelden bij het zaterdagteam van BVV en TGG en ook allebei oud-RKVSC’er zijn, komen over van Hedel. Daarnaast trekt voormalig topschutter Richard van Rijn (35) de voetbalschoenen weer aan, maken Vlado Petrovic (32) en Samir Bayouni (40) de overstap van CHC en gaat ook Eindhovenaar Appie Belhaj (34, v.v. Gestel, eerder een seizoen speler van Real Lunet) bij RKVSC voetballen. Koen Beekwilder (BVV) sluit eveneens aan en Kristjan Gjergji keert weer terug naar Velddriel. De Albanese doelman was de afgelopen jaren jeugdkeeperstrainer bij OJC Rosmalen, maar trekt nu zelf de handschoenen weer aan.

Foto: Jan Verhoeven

Geef een reactie