Lenard Weber verhuist naar BZC’14

DEN BOSCH – Lenard Weber heeft een nieuwe club gevonden. De hoofdtrainer van Achilles Reek maakt de overstap naar BZC’14, de fusieclub uit Brakel en Zuilichem. Weber was eerder als (jeugd)trainer en coördinator actief bij FC Engelen, DSC en OJC Rosmalen en stond te boek als hoofdtrainer van RKJVV.

Zie ook: Stap in iets onbekends bevalt Weber wel (13-07-’20)

Bij BZC’14, wat actief is in de zaterdag 3e klasse D, treft Weber komend seizoen onder meer competitiegenoot BLC en het MVV’58 van debuterend hoofdcoach Michael van Eijndhoven.

‘We hebben Lenard in de gesprekken leren kennen als een ambitieuze en gemotiveerde trainer die erop gebrand is het maximale uit de selectie te halen. Ook zijn we ervan overtuigd dat hij zal passen bij de spelersgroep en bij de vereniging, wat het groeps- en verenigingsgevoel ten goede zal komen’, aldus zijn nieuwe club op haar website.

Geef een antwoord