Ian Willems nieuwe doelman Zwaluw

VUGHT – Komend seizoen speelt Ian Willems bij Zwaluw VFC. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de 26-jarige doelman, die ook in de zaal op hoog niveau actief is en eveneens als veldspeler aardig uit de voeten kan, de nieuwe vaste sluitpost van misschien wel de grootste titelkandidaat van de 3e klasse C.

Willems is een oude bekende voor Zwaluw VFC. Hij speelde immers eerder in de jeugdafdeling van de Vughtenaren. De afgelopen jaren keepte de Bosschenaar met name in het tweede elftal van BVV en Emplina, en bij Wilhelmina en het Dordtse SSW was hij actief als keeper én speler. Daarnaast werd hij twee jaar geleden, als doelman, in de zaal kampioen van de eerste divisie met FCK/De Hommel (foto).

Bij Zwaluw VFC kampt men met een keepersprobleem, aangezien eerste keus Youri Timmermans al sinds oktober geblesseerd is. Zijn gemis in de selectie van trainer John Laponder is met de komst van Willems opgelost.

Geef een antwoord