Toch nog een aanwinst voor Nivo

ZALTBOMMEL – Eigenlijk zou er niks meer gebeuren op sportpark De Watertoren. Nivo Sparta zag een keeper gaan en er eentje komen – en verder waren er geen verschuivingen binnen de selectie. Maar met Abdullah ‘Appie’ Tan (29) komt er toch nog een nieuwe aanwinst de selectie van Niels Blom en Bert Ruijsch versterken.

Tan, op alle posities in de aanval inzetbaar, is geen bekende in onze voetbalregio. Hij speelde onder meer bij Echteld, FC Lienden, Leones en de afgelopen jaren voor Theole. De creatieve speler uit Tiel stapt nu over naar het zaterdagvoetbal.

Zoals eerder gemeld gaat keeperstalent Mark van der Heijden zijn geluk beproeven bij Jong NEC en wordt het keepersvacuüm bij Nivo Sparta ingevuld door het aantrekken van Emplina-goalie Tom Stupers.

Foto: Marco Oomen

Geef een antwoord