Trainer Emplina landt in gespreid bedje

EMPEL – Na het vertrek van William van Overbeek is Emplina op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen. “Die komt binnen in een gespreid bedje”, belooft Ton Schreuders.

Sinds januari 2019 was Van Overbeek de eindverantwoordelijke rondom het eerste elftal van Emplina. Het klikte goed tussen de oefenmeester, spelers en clubbestuurders. Aan de samenwerking is echter een einde gekomen. De 46-jarige trainer stopt met zijn werkzaamheden bij de tweedeklasser. Hij kan het niet meer combineren met z’n activiteiten in dienst van FC Den Bosch, waar hij komend voetbaljaar fulltime mee bezig zal zijn. Van Overbeek gaat de O18-groep coachen én wordt assistent-trainer van het eerste elftal.

Oriënteren
“We vinden het natuurlijk jammer dat William bij Emplina vertrekt”, reageert Ton Schreuders namens de technische commissie. “Het was voor ons een kundige en fijne trainer om mee samen te werken. Maar we gunnen hem natuurlijk deze stap. We zijn er trots op en wensen hem alle succes in het vervolg van zijn trainersloopbaan.”

Achter de schermen is men in Empel druk doende om een waardige opvolger voor de scheidend hoofdtrainer te vinden. “We starten op 15 augustus met onze voorbereiding, die al helemaal vast ligt. De nieuwe trainer komt wat dat betreft binnen in een gespreid bedje. We zijn al wat aan het oriënteren en hopen op korte termijn een geschikte kandidaat te vinden. Geïnteresseerden kunnen zich, met een uitgebreid CV, melden via tc@emplina.nl.”

Geef een antwoord