Loting districtsbeker 2021-2022

DEN BOSCH – De ‘loting’ voor de poulefase van de districtsbeker is weer verricht. Net als voorgaande seizoenen heeft de KNVB de clubs uit de 1e en 2e klasse weer aan elkaar gelinkt. In die poules gaan de beste twee ploegen door. In de poules met 3e/4e/5e klassers bekert alleen de winnaar verder.

Opmerkelijke paringen: Helvoirt en Nemelaer treffen elkaar, Wilhelmina speelt tegen RWB (met enkele oud-Wilhelminianen in de gelederen) en ook Nulandia en Nooit Gedacht zullen elkaar weer tegenkomen. Verder vormen Den Dungen, RKKSV, RKVSC en TGG in onze ogen toch wel de ‘poule des doods’, terwijl ook de poule met BMC, BVV, Hedel en Maliskamp er mag zijn. RKDVC kan zich weer opmaken voor een confrontatie met buurman FC Drunen, Alem en DSC spelen ook in de beker tegen elkaar en ODC treft met LSV en Essche Boys twee gemeentegenoten. OJC Rosmalen is als hoofdklasser al zeker van de 2e ronde.

Ook voor de hoogst spelende zaalvoetbalteams is de loting bekend. ZVS/Bodemflex neemt het in eigen huis op tegen competitiegenoot ZVG/Cagemax van Ian Willems en Raoel Noijen. FCK/De Hommel is als eredivisionist vrijgesteld van de eerste ronde.

1e/2e klasse

Groep 1-03
EVVC
Berghem Sport
Erp
Heeswijk

Groep 1-08
Emplina
Theole
Tricht
WNC

Groep 1-10
Real Lunet
Best Vooruit
Roda Boys/Bommelerwaard
Rood Wit Veldhoven

Groep 1-16
Helvoirt
Nemelaer
Marvilde
Wilhelmina’26

Groep 1-20
Nivo Sparta
CHC
Heukelum
WSC

3e/4e/5e klasse

Groep 2-06
OSC’45
NOAD’32
SSC’55
Unitas zaterdag

Groep 2-08
SV BLC
Herovina
Olympia’60
SV De Braak

Groep 2-01
Avanti’31
Avesteyn
SV Ruwaard
Vorstenbossche Boys

Groep 2-15
Nooit Gedacht
Nulandia
Maaskantse Boys
NLC’03

Groep 2-32
Schijndel/DE WIT
WEC
Ollandia
Stiphout Vooruit

Groep 3-07
BMC
BVV
Hedel
Maliskamp

Groep 3-16
Wilhelmina
Blauw Wit’81
Raamsdonk
RWB

Groep 3-17
Haarsteeg
SCG’18
Ophemert
Teisterbanders

Groep 3-18
Den Dungen
RKKSV
RKVSC
TGG

Groep 3-22
Alem
DSC
BZS
DSS’14

Groep 3-25
Boxtel
De Bocht’80
Spoordonkse Boys
Wilhelmina Boys

Groep 3-31
Nieuwkuijk
Zwaluw VFC
Buren
Wadenoijen

Groep 3-36
RKDVC
FC Drunen
Jong Brabant
VCB

Groep 3-42
ODC
Audacia
Essche Boys
LSV

Groep 3-43
FC Engelen
Jan van Arckel
Vlijmense Boys
HRC’14

Foto: Jan Verhoeven

Geef een antwoord