Doordeweeks overzicht: lekker fel en gretig

DEN BOSCH – De oefenwedstrijden van ODC, Nooit Gedacht, CHC, Haarsteeg, FC Engelen, BVV, Nulandia en RKVSC (waarvan sommige club het tegen elkaar zouden opnemen) gingen allemaal niet door. Desondanks waren er verschillende interessante ontmoetingen, waar wij een speciaal ‘doordeweeks overzicht’ voor in het leven roepen.

Zo’n beetje iedere wedstrijd had wel een verhaal. Zo waren beide partijen na afloop te spreken over de 2-2 uitslag bij OJC Rosmalen O23 tegen het eerste elftal van TGG. Een prima resultaat voor de jonkies. “Of voor de oudjes”, lachte TGG-aanvoerder en oud-OJC’er Bas van Zeelst (foto). “Onze gemiddelde leeftijd is denk ik een jaar of 32.” Zijn coach, Ricardo Aguado, sprak over een leuke opponent: “Die gasten zijn lekker fel en gretig, dus we moesten vol aan de bak.”

Real Lunet zette een prima uitslag neer, op bezoek bij Nivo Sparta. De tweedeklasser zegevierde met 1-3. “Zo jammer van onze tegenvallende resultaten in de beker”, reageerde Glenn Simon. “Dit is een veel beter elftal dan we in de eerste wedstrijden om de punten hebben laten zien.” Later deze week komt de Real-trainer uitgebreider aan het woord op onze site.

Elftal van de toekomst
Theo van Geffen toonde zich zeer tevreden over de pot die Nemelaer op de mat legde tegen Trinitas Oisterwijk (2-1). Zonder een groot aantal belangrijke steunpilaren won zijn jeugdige ploeg van het gretige elftal van Pierre van Berkel. De doelpuntenmakers (Wouter Molenaar en Kevin van Kempen, vanaf de penaltystip) waren zo’n beetje de enige Nemelaer-spelers binnen de lijnen met veel ervaring. “Mooi om te zien, die jonkies. Dit is het elftal van de toekomst.”

Schijndel had geen kind aan SBC: 6-0. “Het zijn maar oefenwedstrijden, maar het is wel lekker voor het vertrouwen”, aldus Henry van Alebeek. “We hadden ook wel iets recht te zetten na de 0-0 tegen WEC”, vond aanvaller Stan Guns. “Dat was ver ondermaats.” De laatste twee oefenuitslagen van dinsdagavond: DSC won dankzij Bas Vos en Brent van Herwijnen met 2-1 van VOW en Maliskamp was op eigen veld met 3-2 te sterk voor NEO’25. Goals kwamen op naam van Lauran de Bekker, Sonny Cayaux en Mark van der Ven.

Foto: Gerald van Zanten

Geef een antwoord