Meeuwsen: toch nog eens goed nadenken

DEN BOSCH – Er is weinig mis met de herstart van Wesley Meeuwsen. De voetbalveteraan prikte er in de eerste twee competitieronden in totaal vijf in netje namens CHC. Hij was eigenlijk bezig met zijn afscheidstournee langs de regionale velden, maar gaat daar misschien toch nog eens heel goed over nadenken…

Meeuwsen voetbalde op divisieniveau met clubs als OJC Rosmalen, JVC Cuijk, Blauw Geel’38 en De Treffers. Maar de regionale topscorer van dit moment voelt zich niets te groot om in de nadagen van zijn actieve carrière zijn doelpunten in de tweede 2e klasse te produceren. Toegegeven, in het ‘sterrenensemble’ van CHC is hij – met de aanwezigheid van onder meer Anouar en Younes Hadouir – zeker niet de enige speler van naam. “We hopen zo lang mogelijk mee te draaien voor de bovenste plaatsen”, vertelt Meeuwsen ons dan ook. “Als iedereen fit is en blijft, zie ik voor ons genoeg kansen om succes te behalen.”

Toch twijfelen
CHC kent, met 4 punten uit de eerste 2 duels, voor het gevoel een stuk betere start dan vorig jaar. “Hoewel we toen ook de tweede wedstrijd met 1-4 wonnen”, weet Meeuwsen nog goed. “Uit bij Venhorst, ik maakte er zelf eentje.” De pijnlijke 1-4 nederlaag van destijds, op eigen veld tegen Emplina, is hij echter ook zeker nog niet vergeten. En dat ene goaltje was ook het enige wat hij het afgelopen (veel te korte) seizoen mocht tellen. Maar dat is geweest. CHC is deze competitie nog ongeslagen en wat vooral overheerst is het genieten van de vijf treffers die er al achter zijn naam staan. “Een persoonlijk doel? Nee, dat heb ik niet echt. Ik probeer gewoon zo lang mogelijk fit te blijven, maar 20 doelpunten zou een mooi getal zijn. Normaal gesproken wordt dit mijn laatste seizoen, ik ben inmiddels 35. Maar als ik elke wedstrijd kan meedraaien zoals de voorgaande, dan ga ik toch twijfelen”, lacht hij tot slot.

Foto: Gerald van Zanten

Geef een antwoord