Twee hattricks bij Alem, eentje bij CHC

DEN BOSCH – Tijdens de tweede competitieronde was het weer turven geblazen voor onze doelpuntenteller. Tientallen spelers produceerden hun eerste treffer van het seizoen, maar er was ook dit keer weer een aantal uitschieters. We hebben daardoor een nieuwe regiotopscorer en een paar nieuwe, verrassende én onbekende namen in de kopgroep.

Boys van Dijk (SCG’18) en Leon van Gulik (RKVSC) maakten er allebei twee, maar baas boven baas waren Wesley Meeuwsen, Mart van Boxtel en Mats Steenbekkers. De Meeuw schoot zaterdagavond drie keer raak tegen Real Lunet en het duo van Alem (in het midden op de foto) was een dag later samen goed voor 6 van de in totaal 8 ballen die de keeper van RKTVC uit het net moest vissen. Met hun hattricks melden ze zich niet alleen op een gedeelde vijfde plaats, maar mogen ze zich ook – samen met de nieuwe lijstaanvoerder – weektopscorer noemen.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers 04-10-2021
Wesley Meeuwsen CHC 5 + 3
Roy Kuijpers FC Den Bosch 5
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 4
Kevin Brands OJC Rosmalen 4 + 1
Mart van Boxtel Alem 3 + 3
Mats Steenbekkers Alem 3 + 3
Enes Sonay Real Lunet 3 + 1
Richard van Rijn RKVSC 3

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2021-2022.

Foto: Piet van Boxtel

Geef een antwoord