Hattrickmakers zitten weektopscorer op hielen

DEN BOSCH – Zelfs lichtgeblesseerd toonde Richard van Rijn zondag aan nog steeds een topper te zijn in de 5e klasse B. De 36-jarige Bosschenaar nam tegen Maaskantse Boys (4-0) de volledige productie voor zijn rekening en werd daarom wederom de regiotopscorer van de week. Een tweetal aanvallers zat hem echter dicht op de huid. En zij legden misschien een nog wel meer bewonderenswaardige prestatie op de mat.

Geert van Heeswijk was in de 3e klasse C namelijk goed voor alle drie de goals die Avanti’31 maakte en Joeri Vugts produceerde, in de 1e klasse C, namens Nemelaer (in een kwartier tijd!) eveneens een hattrick tegen Rhode. De volledige top-6 van de voorlopige topscorerslijst kwam tot scoren. Mouad Hassan (CHC) heeft zich daarin gemeld door voor twee goals te tekenen en in de subtop mochten Jeroen de Groot (Jan van Arckel) en Davy Deckers (RKKSV) eveneens twee keer de handen omhoog steken. Sommige bekende namen ontbreken vooralsnog volledig in het klassement. Gaan we hen nog terugzien? Volgende week volgt weer een nieuwe update.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers 11-10-2021
Richard van Rijn RKVSC 7 + 4
Wesley Meeuwsen CHC 6 + 1
Roy Kuijpers FC Den Bosch 6 + 1
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 5 + 1
Mouad Hassan CHC 4 + 2
Joeri Vugts Nemelaer 4 + 3
Kevin Brands OJC Rosmalen 4

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2021-2022.

Geef een antwoord