Loting: Hedel mogelijk tegen hoofdklasser

DEN BOSCH – Zojuist heeft de KNVB de loting verricht van de volgende ronde van de districtsbeker van Zuid I. Een en ander was live te volgen via het Twitter-kanaal van de bond en het levert een aantal leuke wedstrijden op.

Meest in het oog springend is de mogelijke thuiswedstrijd van Hedel tegen hoofdklasser Nuenen. De vijfdeklasser moet dan wel morgenavond nog eerst zien af te rekenen met RKTVC, laagvlieger in de 4e klasse. OJC Rosmalen treft eersteklasser FC Eindhoven, dat onder leiding staat van Jan Poortvliet. Nemelaer ontvangt met Nieuwkuijk een andere regioclub.

Emplina – Uno Animo
Hedel/RKTVC – Nuenen
FC Engelen – GDC
NemelaerNieuwkuijk
OJC Rosmalen – FC Eindhoven
Woudrichem – Nivo Sparta

Alle wedstrijden worden in principe gespeeld in het weekend van 18 en 19 december. Zaterdagclubs spelen altijd op zaterdag. Tegen een andere zaterdagclub is dat (vanwege de invallende duisternis) om 14.00 uur, tegen een zondagclub om 17.00 uur. Zondagclubs spelen tegen elkaar op zondag om 14.00 uur. Mocht een van de twee clubs al een competitie(inhaal)wedstrijd gepland hebben staan in dit weekend, dan wordt er doordeweeks gespeeld. Is er een zaterdagclub betrokken, dan wordt de speeldag dinsdag, zijn het zondagclubs, dan is het donderdag.

Loting Zuid II
Ook in district Zuid II, waar nog twee 073-clubs in de race zijn, is geloot. Op zondag 19 december speelt Avanti’31 thuis tegen Deurne en Schijndel ontvangt vierdeklasser SCMH uit Mariaheide.

Avanti’31 – Deurne
Schijndel – SCMH

Geef een antwoord