Gevestigde namen schieten met scherp

DEN BOSCH – De regionale topschutters hadden hun vizier de afgelopen week op scherp staan. Van de 18 meest scorende spelers van dit seizoen vonden er liefst 12 het net. We geven toe, er zat ook een midweekse inhaalronde bij, waardoor sommigen twee wedstrijden de kans kregen, maar feit is wel dat veel bekende namen er weer een of meer doelpuntje(s) bij prikten.

De koploper van het regionale topscorersklassement blijft ongenaakbaar, maar er hebben zich meer aanvallers op het podium gemeld. Nieuwkomers Mouad Hassan en Teun de Bresser (foto) maakten er allebei 3 en klimmen daarmee naar een gedeelde tweede plaats. Het gat is nog 4 doelpunten, maar beide spelers zijn 3 klassen hoger actief dan lijstaanvoerder Richard van Rijn, dus hun prestatie mogen we nog een stuk hoger aanslaan.

Kwestie van tijd
In de subtop treffen we Frenk Schaap (Hedel) en Bob van Iersel (Nooit Gedacht), die allebei voor een hattrick tekenden en op 7 goals staan. Nick van Velzen (Jan van Arckel) en Jari van Erp (Nooit Gedacht), opnieuw twee jonkies, maakten er 2 en hebben er beiden 6 achter hun naam.

Roel Kappen (Avanti’31) en Daniel Foster (Boxtel) moeten we ook zeker noemen, aangezien ze allebei voor 2 treffers tekenden, en het lijkt een kwestie van tijd voordat Bjorn van Bijnen zich in de bovenste regionen meldt. De pas teruggekeerde aanvaller van Vlijmense Boys maakte er 3 tegen RKDVC. Tot slot is ook oude bekende Imad Hamria weer op schot. De aanvaller van Real Lunet produceerde, verdeeld over 2 wedstrijden, ook een ‘hattrick’. Het waren zijn eerste competitietreffers van het seizoen.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers 22-11-2021
Richard van Rijn RKVSC 13 +1
Niels Nagtzaam BLC 9 +1
Mouad Hassan CHC 9 +3
Teun de Bresser Emplina 9 +3
Roy Kuijpers FC Den Bosch 9
Mats Steenbekkers Alem 8 +1
6 spelers Verschillende clubs 7

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2021-2022.

Foto: Gerald van Zanten

Geef een antwoord