Elf vragen aan… Recep Uluman

DEN BOSCH – Tijdelijk is hij, qua woonadres, uit de regio verdwenen. Maar voetballen doet Recep Uluman nog steeds in Den Bosch. Nou ja, keepen dan. Want na FC Engelen en Real Lunet is de inmiddels 26-jarige goalie weer terug bij CHC, waar hij het doel verdedigt van het eerste elftal. We onderwierpen hem deze week aan onze elf vragen.

Naam: Recep Uluman.
Geboren: 28 november 1995.
Club(s): CHC, sinds de eerste coronapandemie. Ik ben gekomen van Real Lunet en daarvoor speelde ik bij FC Engelen. Begonnen ben ik bij CHC, waar ik in de jeugd tot en met het tweede elftal heb gekeept.
Positie: Keeper.
Dagelijks leven: Ik woon in Culemborg, tot mijn nieuwbouwwoning in Rosmalen af is, ben getrouwd en heb een zoontje van 4 maanden. We gaan in De Groote Wielen wonen, daar bij de Albert Heijn zijn ze aan het bouwen. Hobby’s? Ik voetbal nog regelmatig en graag.

 1. Sterkste/zwakste punt: Ik geef altijd alles en kan natuurlijk goed gokken waar spelers schieten. Mijn zwakke punt is dat ik soms wat minder praat op het veld.
 2. Kunst- of natuurgras: Mijn voorkeur gaat naar natuurgras. Bij CHC spelen we daarop, maar ik heb ook altijd op kunstgras gespeeld bij Engelen en Real. 
 3. Kleur voetbalschoenen: Mijn schoenen combineren altijd met mijn keepershandschoenen.
 4. Mooiste tenue en sportpark: Het mooiste tenue had ik destijds bij Engelen. Mooi helemaal rood. Die van dit jaar bij CHC zijn ook heel mooi. En verder vind ik het sportpark van Engelen toch wel het mooist.
 5. Mooiste voetbalmoment: Kampioen worden met de A1 van CHC. We zijn dat jaar gepromoveerd naar de 4e divisie. En het kampioenschap met Engelen, met promotie naar 3e klasse, wat nog nooit was behaald.
 6. Dieptepunt/grootste blunder: Dat heb ik gelukkig niet echt meegemaakt. Het enige wat ik daar over kwijt kan, is dat ik bij Real Lunet – in het jaar dat corona op kwam zetten – behoorlijk veel fouten maakte. Dat heb ik gelukkig nu niet meer.
 7. Opvallendste teamgenoot: Dat is wel J.C. van Aanholt. Wat een klootzak, die zingt overal waar ie is. 
 8. Voetbalhumor: Wat ik dit jaar en vaker heb meegemaakt, ook bij mijn vorige clubs, is in discussie gaan met supporters van de tegenstander, achter mijn doel, op het moment dat het niet lekker loopt bij ons. Als je dan in de laatste minuut de winnende maakt, dat is toch een van de mooie dingen waar ik van kan genieten.
 9. Wat wil je nog bereiken: Ik zou zelf zo hoog mogelijk willen komen. Ik wil nog wel in de 1e klasse keepen en als het meezit ook wel in de hoofdklasse. Die lat is hoog, maar ik vind dat ik er zeker voor kan gaan. Dan heb ik het in ieder geval geprobeerd.
 10. Beste speler uit de regio: Dat is toch Mouad Hassan. Als je hem zo ziet, dan denk je dat ie geen gevaar brengt. Zo’n rustige jongen. Maar dan zie je hem spelen en dan heb je het helemaal mis. Die jongen kan er veel meer uithalen als hij zin heeft.
 11. Opvallendste regioclub: Ik kies voor ons, CHC. We hebben een redelijk goed team en dat is ook wel te zien aan onze selectie. We gaan voor het kampioenschap, als de corona ons dat toelaat, maar met de nieuwe maatregelen ziet het er heel slecht uit. Laten we hopen dat het seizoen afgemaakt kan worden.

Geef een antwoord