Meerdere regioclubs op trainingskamp

DEN BOSCH – Vorig jaar werd er niet gereisd, hadden we wel iets anders om ons druk over te maken. Deze winter begon de voetbalstop vanwege een lockdown alwéér vroeger dan gepland. Er mag nog altijd niet getraind, laat staan gevoetbald worden. Maar dat weerhoudt een aantal eerste elftallen uit ons volggebied er niet van om op trainingskamp te gaan. Of misschien gaan ze wel juist naar het buitenland, omdat ze daar wél ons geliefde spelletje mogen beoefenen.

Waar voorgaande jaren de selecties van verenigingen als CHC, TGG en BLC het vliegtuig instapten, zijn het dit keer met name die van de kapitaalkrachtige clubs aan de rand van onze regio. Nivo Sparta en WNC (van wie de 073-spelers poseren op de foto) bevinden zich momenteel respectievelijk in Malaga en Valencia. Vierdeklasser Jan van Arckel heeft eveneens het lekkere weer opgezocht; ook die spelersgroep geniet nu van de Valenciaanse zon. TGG is opnieuw naar het buitenland, Sevilla dit keer. En dan verblijft OJC Rosmalen volgend weekend ook nog in Torremolinos.

Wedstrijdje kijken, zelf voetballen of trainen, relaxen, ouderwets een kijkje nemen in het uitgaansleven. De spelers en staf vermaken zich wel in warmere oorden. Hopelijk allemaal gezond weer terug en ook in Nederland weer snel op het veld (en in de kroeg)!

Geef een antwoord