Elf vragen aan… Samir Bayouni

VELDDRIEL – Eigenlijk was hij al gestopt, maar het avontuurtje bij RKVSC vond Samir Bayouni wel mooi om nog mee te pikken. Op zijn 40e kan hij de 5e klasse nog prima aan. In de absolute nadagen van zijn lang en mooie carrière mochten wij hem bestoken met onze bekende vragen.

Naam: Samir Bayouni.
Geboren: 24 april 1981 in ’s-Hertogenbosch.
Club(s): Momenteel RKVSC Velddriel. Daarvoor heb ik gevoetbald bij CHC, RKJVV, BVV, Oisterwijk, v.v. Gestel, RKSV Schijndel, UDI’19, JVC Cuijk en RKC Waalwijk.
Positie: Centraal achterin, rechtsback of controlerende middenvelder.
Dagelijks leven: Ik ben geboren en getogen in Den Bosch, werk in mijn eigen sportschool Snap Fitness Den Bosch en ben daarnaast ook personal trainer. We hebben een samengesteld gezin met 4 kinderen en mijn andere hobby, naast het voetballen, is natuurlijk fitnessen.

 1. Sterkste/zwakste punt: Mijn fysiek en snelheid zijn in orde, maar ik ben niet zo technisch als Messi.
 2. Kunst- of natuurgras: Natuurgras. Van kunstgras krijg ik altijd pijntjes. Aan mijn knie, enkel of onderrug. Bij Velddriel spelen we ook gelukkig op natuurgras.
 3. Kleur voetbalschoenen: Bijna altijd zwart. Vroeger pakten we iedereen die op gekleurde schoenen speelde keihard aan. Vandaar dat ik nu nog steeds op zwarte schoenen voetbal.
 4. Mooiste tenue en sportpark: Het mooiste tenue vind ik dat van CHC. Dat heeft een goede pasvorm en een mooie, simpele kleurencombinatie. Het mooiste sportpark is dat van OJC Rosmalen.
 5. Mooiste voetbalmoment: Het kampioenschap en de promotie naar de eredivisie met de beloften van RKC Waalwijk.
 6. Dieptepunt/grootste blunder: Bijna degradatie met RKSV Schijndel. We bleven er gelukkig ternauwernood in via de nacompetitie.
 7. Opvallendste teamgenoot: Jimmy Floor. Een tank, een beest. Daar moet je eerst een been van amputeren voordat hij niet zou spelen. Jimmy voetbalt gewoon met een gebroken of gescheurd dijbeen. Daar zijn er maar weinig van, zulke type spelers.
 8. Voetbalhumor: Vroeger werden er altijd gekke geintjes uitgehaald in de kleedkamer. Tijgerbalsem in iemands onderbroek smeren of de mouwen van iemands wedstrijdtenue dichtknopen en vast tapen bijvoorbeeld.
 9. Wat wil je nog bereiken: Ik ben nu bijna 41 en heb al zoveel meegemaakt. Gelukkig mag ik terugkijken op een mooie hele mooie voetbalcarrière. Mijn doel voor nu is om te promoveren met Velddriel. Of via de nacompetitie, of met een kampioenschap, dat maakt me niet zoveel uit. Als we maar promoveren.
 10. Beste speler uit de regio: Dat kan er maar één zijn en dat is Younes Hadouir. Wij hebben heel wat jaartjes samen gevoetbald en het is elke wedstrijd en training genieten van die jongen.
 11. Opvallendste regioclub: Ik moet eerlijk zijn dat ik het voetbal niet meer zo nauw volg, dus daar kan ik niet zoveel over zeggen. Door alle lockdowns is dat ook een beetje lastiger geworden.
  Wij begonnen dit seizoen zelf heel goed met Velddriel. Helaas hebben we daarna, door veel blessures, veel punten laten liggen. Maar als we straks weer op volle kracht zijn, dan zijn er maar weinig teams in de competitie die van ons kunnen winnen.

Geef een reactie