Van Bijnen en Vollebergh weekendtopscorers

DEN BOSCH/VLIJMEN – Met ieder 4 doelpunten, namens respectievelijk BLC en Vlijmense Boys, hebben Piet Vollebergh en Bjorn van Bijnen (foto) zich tot topschutters van het afgelopen voetbalweekend gekroond. Ze hebben er hiermee nu allebei 10 gemaakt en stijgen daarmee naar de gedeelde elfde plaats op onze regionale topscorersranglijst.

Andere stijgers in het klassement zijn Tim Quik (Hedel), Martie Aarts (BVV), John van Dommelen (Nieuwkuijk), Brian van der Steen (Jan van Arckel) en Günther van Meurs (RKKSV), die allemaal – sommigen in twee wedstrijden – twee keer trefzeker waren. Menno van Hattum maakte er vorige week ook nog twee. Hij is in vorm, want afgelopen donderdag schoot de Helvoirt-spits zelfs drie keer raak. Thomas Netten deed ook van zich spreken. Hij stond dit seizoen pas op een doelpunt, maar tekende voor alle drie de Wilhelmina-goals tegen MEC’07.

Nieuwe koploper
Dennis Knuiman is de nieuwe koploper van het regionale topscorersklassement. De spits van OJC prikte zaterdagavond al na 20 seconden raak en maakte daarmee al zijn 15e van deze competitie. Ook Teun de Bresser, Lars van Wanrooij en Geert van Heeswijk, die de top-5 completeren, scoorden allemaal een keer.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 21-03      
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 15 +1
Richard van Rijn RKVSC 14  
Teun de Bresser Emplina 13 +1
Lars van Wanrooij Essche Boys 12 +1
Geert van Heeswijk Avanti ’31 11 +1
Mouad Hassan CHC 11  
Wesley Meeuwsen CHC 11  
Quinten Vorstenbosch FC Engelen 11  
Teun van der Donk Nulandia 11  
Stan Guns Schijndel 11  

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2021-2022.

Foto: Arjan van Dongen