CHC verrast met komst Havar en Moghal

DEN BOSCH – Dit jaar moet CHC genoegen nemen met een plek in de subtop, maar volgend jaar gaat de tweedeklasser opnieuw voor het kampioenschap. Eerder werd Dennis van der Luyt al opgepikt bij Emplina, nu heeft de Bossche tweedeklasser zich ook weten te versterken met TGG’er Arda Havar (35, foto) en Zain Moghal (26), die over komt van Achilles Veen.

“We zijn blij om er nog twee versterkingen bij te krijgen voor volgend seizoen”, reageert trainer Fatah Hadouir. “Arda is natuurlijk een goede speler, die ook nog fit is en doelpunten mee kan pikken. Hij is ook op meerdere posities inzetbaar.” Dat laatste geldt ook voor Moghal (voormalig speler van FC Den Bosch, OJC Rosmalen en Blauw Geel’38), die in principe achterin of op het middenveld gaat spelen, maar ook in de aanval kan voetballen. “Een aardige jongen, de klik was er meteen. Zain zal ons verder helpen om de doelstelling te realiseren. We willen een gooi maken richting de 1e klasse.”