Van Bijnen: met 4 goals alweer op 16

DEN BOSCH – Vlijmense Boys dankte afgelopen weekend, niet voor het eerst dit seizoen, Bjorn van Bijnen. Nadat hij midden november weer terugkeerde van een periode bij Willem II en FC Eindhoven, staat de nog altijd maar 19-jarige aanvaller inmiddels al op 16 competitietreffers. Tegen RWB lukte het hem eerder ook al, maar nu was het ook tegen ZIGO (3-6 overwinning) vier keer raak voor de Vlijmense spits.

Van Bijnen is daarmee de regiotopscorer van de week én hij stijgt naar de gedeelde tweede plek op de ranglijst van het seizoen. Aanvoerder van dat klassement blijft Dennis Knuiman, spits van OJC Rosmalen, die er zelf ook drie doelpunten bij produceerde. Opvallend was deze week tevens dat de volledige top-6 tot scoren kwam en maar liefst 13 van de eerste 17 het net vonden. Wie gaat er dit seizoen met de regionale topscorerstitel aan de haal? Het lijkt de komende weken ongemeen spannend te gaan worden!

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 19-04
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 19 +3
Teun de Bresser Emplina 16 +1
Bjorn van Bijnen Vlijmense Boys 16 +4
Wesley Meeuwsen CHC 15 +1
Frenk Schaap Nivo Sparta 15 +1
Mart van Boxtel Alem 14 +1
Mats Steenbekkers Alem 14
Richard van Rijn RKVSC 14

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2021-2022.

Foto: Arjan van Dongen