Tweede, derde en vierde seizoenstreffer

DEN BOSCH – Sander van Wijnen produceerde afgelopen weekend (in de met 0-7 gewonnen wedstrijd tegen koploper (!) DESO) drie goals in het shirt van Hedel. Hij was de enige die tot een hattrick kwam en is daarmee de opvallende regiotopscorer van deze week. Merkwaardig genoeg, want hij had tot zondag pas één doelpunt op zijn naam staan.

Mats Steenbekkers (Alem) en Wesley Meeuwsen (CHC) kwamen een goaltje dichter bij de lijstaanvoerder, die zelf niet in actie kwam. Mart van Boxtel (Alem) en Teun van der Donk (Nulandia) schoten twee keer raak en haken ook aan in de subtop.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 2 mei
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 20
Bjorn van Bijnen Vlijmense Boys 18
Mats Steenbekkers Alem 17 +1
Wesley Meeuwsen CHC 17 +1
Teun de Bresser Emplina 17
Frenk Schaap Nivo Sparta 17

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2021-2022.

Foto: Frank van Engelen