Nieuwe keeper en verdedigers voor CHC

DEN BOSCH – De vernieuwde selectie van CHC krijgt meer en meer vorm. Nadat eerder Arda Havar, Walid Johri (beiden TGG), Zain Moghal (Achilles Veen), Dennis van der Luyt (Emplina) en Kevin Mangandu (OJC) werden gepresenteerd, is opnieuw een drietal nieuwe versterkingen bekendgemaakt.

Doelman Dani Pennings (foto boven) komt over van stadsgenoot BVV en mag samen met huidige doelman Recep Uluman uit gaan maken wie de voorkeur krijgt. Daarnaast komt oud-prof Ayrton Statie de gelederen versterken. De voormalig linkervleugelverdediger van FC Den Bosch, FC Eindhoven en FC Oss – nog altijd maar 27 jaar oud – komt over van Kozakken Boys. De derde nieuweling is Nigel Langras (foto onder), een rechtsback afkomstig uit de jeugd van FC Den Bosch en RKC Waalwijk. De Vlijmenaar komt na het lopende seizoen over van het Belgische KFC Esperanza.