Opnieuw Vlijmenaar naar Wilhelmina’26

VLIJMEN/WIJK EN AALBURG – Djemal Arikan wacht een mogelijke promotie met Vlijmense Boys niet af. Zijn club heeft goede papieren in de strijd om het kampioenschap en kan wanneer dat niet lukt, als periodewinnaar, promotie via de nacompetitie afdwingen. Maar de 23-jarige Vlijmenaar gaat volgend seizoen sowieso in de 2e klasse voetballen. Op zaterdag, welteverstaan, want Arikan maakt – net als Matthew van Dommelen – de overstap naar Wilhelmina’26.

‘Met de komst van Djemal hebben we een technisch en creatieve aanvaller toegevoegd aan de selectie, die een positieve bijdrage zal gaan leveren aan het voetballend vermogen’, vertelt de technische commissie van Wilhelmina’26 op de website van de club.

Drie weken geleden werd al bekend dat Matthew van Dommelen, doelman van Vlijmense Boys, zijn geluk gaat zoeken aan de andere kant van de Maas. Met Arikan heeft de nummer 10 van de zaterdag 2e klasse F de tweede speler van Vlijmense Boys voor zich weten te winnen.

Foto: heusden.nieuws.nl