Teun de Bresser meldt zich weer bovenin

DEN BOSCH – De doordeweekse speelronde heeft – met het oog op de regionale topscorerslijst, die zijn apotheose nadert – met name Teun de Bresser veel goeds opgeleverd. De aanvaller van Emplina maakte er twee en voegt zich weer op het voorlopige podium. De verschillen blijven echter verschrikkelijk klein.

Niet alleen De Bresser was twee keer trefzeker; ook zijn teamgenoot Thijs Engelbart flikte dat kunstje tegen Prinses Irene. Gerenommeerde schutters als Martin de Laat (Zwaluw VFC) en Joeri Vugts (Nemelaer) prikten er eveneens twee bij, maar zij moeten genoegen nemen met een plaats in de (hele grote) subtop van de ranglijst. Het is een cliché, maar in de resterende vier competitieronden kan het in de top van het klassement nog alle kanten op!

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 13-05
Bjorn van Bijnen Vlijmense Boys 21
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 20
Teun de Bresser Emplina 19 +2
Mats Steenbekkers Alem 18
Wesley Meeuwsen CHC 18
Frenk Schaap Nivo Sparta 17

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2021-2022.

Foto: Gerald van Zanten