Drie hattricks voor de weektopscorers

DEN BOSCH – Drie regiovoetballers waren afgelopen weekend goed voor een hattrick. Koen Sleutjes nam de volledige productie van Haarsteeg voor zijn rekening, Joeri Vugts (foto) tekende voor drie van de vijf goals die Nemelaer maakte in Erp en het was natuurlijk Bjorn van Bijnen die alle Vlijmense doelpunten maakte in de 3-3 tegen FC Engelen.

Van Bijnen is ook meteen alleen koploper van ons regionale topscorersklassement, aangezien Dennis Knuiman niet in actie kwam met OJC Rosmalen en dus op 21 treffers blijft staan. Vugts is met zijn inmiddels 17 goals ook richting de lijstaanvoerders aan het klimmen. Zijn aanval lijkt echter te laat te komen, aangezien de meeste clubs nog maar twee speelronden voor de boeg hebben. Of toch niet? Pieken in de nacompetitie is natuurlijk zijn grootste wens. Die telt niet meer voor ons klassement, maar kan wél een eventuele promotie naar de hoofdklasse opleveren.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 23 mei
Bjorn van Bijnen Vlijmense Boys 24 +3
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 21
Teun de Bresser Emplina 20
Mats Steenbekkers Alem 19 +1
Wesley Meeuwsen CHC 19

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2021-2022.

Foto: Jan Verhoeven